UPPDRAG.

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA UPPDRAG OCH BERÄTTAR GÄRNA OM PROJEKTEN

Under de senaste åren har vi jobbat i många branscher, med olika typer av organisationer och framförallt med fantastiska människor. Här är ett urval av Angström Gruppens uppdrag. Hör av er om ni vill kontakta en referens eller veta mer om ett projekt!

LA Leif Arvidsson

Leif Arvidssons kunder återfinns i hela byggbranschen. Ofta som entreprenörer eller industriföretag, men även som återförsäljare inom järn och byggvaruhandeln. LA är Sveriges ledande leverantör till företag som jobbar med fönsterrenovering. Under våren 2017 har vi på Angström tagit över drift, underhåll och utveckling av Leif Arvidssons e-handel.

“Vår affärsidé är att serva byggbranschen och då särskilt rot- och renoveringssektorn med produkter och utbildning inom fönsterrenovering, tätning, fogning och ventilation, där vi vill vara en kunnig, innovativa och snabba leverantören för hantverk, industri och återförsäljare.”
Fredrik Tåhlhagen


Sträva

Under 2015 tog rekryteringsexperten Pernilla Bernhardsson över bolaget Sträva och det fanns ett behov av att effektivisera marknadskommunikationen. Tillsammans med Pernilla formar Angström Gruppen marknadsstrategier för tjänstemannarekrytering. Sträva kommer med sin nya profilering och tjänstepaketering ta marknaden med storm. För ingen minns en färglös fegis!

“För ett litet företag med fötterna på startblocket är Angström en bra partner.”
Pernilla Bernhardsson

 


Styrkor.se

På en solig gotlandskonferens för fem år sedan träffade vi för första gången David. Sedan des har Angström jobbat aktivt tillsammans med David för att bygga vårt team och få oss att jobba styrkobaserat. Under vårt första år tillsammans fick vi förmånen att bygga Davids hemsida. Under åren har verksamheten vuxit och vi har nu gjort en uppdatering med nytt innehåll och ny design.

“Vår vision är att skapa bättre arbetsplatser med engagerade medarbetare genom att hjälpa alla att utgå från sina styrkor”.
David Johansson


Smålands Musik & Teater

Varje säsong presenterar Smålands Musik & Teater ett varierat utbud av musikal, musik, teater och dans för barn, ungdomar och vuxna, i och utanför Jönköpings län. Varje år genomför Smålands Musik & Teater omkring 1 400 evenemang där man sammanlagt möter en bra bit över 100 000 människor i publiken varje år. Angström har sedan våren 2016 bistått Smot med grafisk produktion för bland annat Musikcaféserien som varje år presenterar artister och musiker från olika delar av världen.


Insatt

Med huvudet på skaft och näsa för affärer vill Insatt förändra juristmarknaden. Som bolagsjurister har Anna-Lena och Emelie lärt sig att fokusera på rätt saker, att bygga långsiktigt och ge användbara verktyg till organisationen. Som alla nystartade bolag är även Insatt i behov av att synas och marknadsföra sig. Angström har i uppstarten bidragit med webbdesign och produktion av en enkel hemsida.

”Med hjälp av fantastiska illustrationer från Frida Axell och ett grymt webbteam från Angström Gruppen har våra idéer kodats upp och hemsidan blev bättre än vad vi vågat tro.”
Jenny Askerlund


En appstudio

En appstudio gör appar för iOS och Android. Apparna löser problem och skapar möjligheter. En appstudio gör sina kunder lite bättre, lite snabbare. Robin som är företagets grundare brinner för agil apputveckling och möjligheten att få utveckla appar och människor. Angström och En appstudio har sedan hösten 2015 fram till våren 2017 skapat strategier för att förmedla affärsnyttan med appar och den agila arbetsmetoden. Detta tajta samarbete har även resulterat i att En appstudio anlitat Angström som underkonsulter i större webbproduktion. Vi på Angström är stolta över att få jobba med så duktiga apputvecklare!


Björkhaga Hotell & Konferens

Björkhaga är ”nästan som hemma” – fast bättre. Konferensanläggningen och hotellet drivs sedan 20 år tillbaka av Katarina Kvarnström och Peter Lundberg. En varm atmosfär och härliga dofter möter en då man går in genom dörren. Det är inte svårt att förstå varför Björkhaga har ett så gott rykte. Men åren har rusat på i en väldig fart och Katarina och Peter kände att det blivit dags att stanna upp och reflektera. Angström hjälper Björkhaga komma vidare med sin affärsutveckling och marknadskommunikation.

“Angströms fyrstegsmodell kändes klockren för oss.”
Katarina Kvarnström


Soundcon

Ett bullrigt uppdrag för att visa omvärlden att grabbarna på Soundcon faktiskt har 25% roligare! Under hösten 2015 hade Angström glädjen att lära känna fyra sköna killar med mycket humor och ett otroligt driv. Soundcon är bullerkonsulterna som inte vill växa(upp) trots att kunderna håller på att sparka in dörren. För att säkra en effektiv marknadskommunikation har vi tillsammans skapat marknadsstrategier och nya kanaler.

”Gänget på Angström förstod snabbt vad vi ville uppnå och leklusten tog över.”
Henrik Runström


Citykyrkan Stockholm

Mitt i Stockholms innerstad ligger Citykyrkan – en internationell församling med tre fullsatta gudstjänster varje söndag. De kommunikativa behoven är stora då man önskar nå alla åldrar och olika nationaliteter. CKS är precis som många andra frikyrkor och ideella organisationer gåvofinansierad med en tajt budget. Angström har på kortast möjliga tid hjälpt CKS att forma en ny marknadsstrategi och hemsida.

“Angström har gjort ett fantastiskt jobb på kort tid, helt behovsstyrt.
Paul Orlenius


Mullsjö Utveckling AB

Mullsjö Utveckling AB startades 2014 med syfte att utveckla och stärka näringslivet i Mullsjöregionen genom att bidra till ökad samverkan och tillväxt för regionens företag. Initiativet till bolaget Mullsjö Utveckling togs i samverkan mellan Mullsjö Kommun och ett flertal företagare i Mullsjöregionen. Angström har varit med sedan starten och tagit fram strategier, profilering, webb, trycksaker med mera. Mullsjö Utveckling och Angström har idag ett mycket nära samarbete där vi delar lokaler och brinner för Mullsjö och de lokala företagen.

“Angström har varit med sedan starten och format struktur för kommunikation och kanaler för att nå ut. Angström har varit en riktigt bra leverantör hela vägen”.
Sara Vennström


SAP Svenska Användarförening

SAPSA är en oberoende och icke vinstdrivande förening vars syfte är att facilitera kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan sina medlemmar genom nätverkande. SAPSA arbetar också med att påverka utvecklingen av produkter och tjänster från SAP. Under 2014 och 2015 arbetade Angström i samarbete med SAPSAs kansli och styrelse fram kommunikationsstrategier för hur SAPSA i framtiden ska kunna växa sitt användarnätverk med hjälp av digital kommunikation, fokusgrupper och events.